Realizare Banner Agentie Imobiliara

Kaspa Estate sunt o agentie imobiliara la inceput de drum si au apelat la serviciile noastre anul acesta

Agenția imobiliara Kaspa Estate este înființată în Constanța și activează cu scopul de a oferi clienților accesul cât mai ușor la servicii de utilitate și de calitate. Seriozitatea și profesionalismul ii recomandă într-o piață aflată în permanentă transformare. Activitatea Agenției imobiliare Kaspa Estate include servicii precum:
- Intermediere imobiliară
- Consultanță imobiliară
- Administrarea imobilelor
- Administrarea spațiilor comerciale
- Promovare
Agenția Imobiliară Kaspa Estate promovează o politică de comerț bazată pe corectitudine și decență. Kaspa Estate a fost înființată cu scopul de a se ridica la standardele pieței actuale și la preferințele clienților de pe litoral.
Portofoliul lor include atât dezvoltatori imobiliari cât și spații comerciale, apartamente și case, terenuri și birouri.
Ei vin cu o oferta imobiliară se adresează atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice, multinaționale, investitori străini si fonduri de investiții.

    Viziteaza Site    

Realizare Banner Publicitar Kaspa

De ce sa alegi BLike?

Banner-ul publicitar poate fi folosit practic pentru a promova oferte ori anunțuri și pot fi poziționate oriunde, în funcție de spațiul pus la dispoziție. Dimensiunea și poziționarea sunt aspecte ce trebuie luate în calcul cu atenție pentru un impact cât mai puternic iar aici intervine și culorile folosite pentru a fi in în concordanță și armonie cu subiectul promovat. Ne ocupăm de design pentru bannere publicitare cât mai estetice, vizibile și complete.

Creativitate, Profesionalism, Energie,

Unelte, Idei, Experienta si multe alte motive sa apelezi la noi.

BLike Development asigura:

• Consultanta si project management
• Design personalizat și adaptat cerințelor tale;
• Informatii actualizate despre evoluția proiectului;
• Un layout responsive;
• Indexarea website-ului tau în motoarele de căutare cele mai cunoscute;
• Posibilități nelimitate in dezvoltare site-ului tau;
• Aplicarea bunelor practici in domeniul web design si web development;

Prima impresie conteaza și folosind cea mai recentă tehnologie pentru a identifica cel mai bine piața țintă, iti optimizam site-ul pentru motoarele de cautare astfel incat sa iti transformi vizitatorii ocazionali în clienți fideli. Noi mergem dincolo de a face site-uri web funcționale , fiecare proiect este unic, dedicam timpul si creatia ca impreuna cu tine sa finalizam proiectul exact asa cum l-ai dorit. Site-ul tau web trebuie să iasă în evidență fata de concurență si în timp ce alte companii de web design schimbă numai culorile, fonturile și imaginile pe un șablon, echipa noastră lucrează împreună pentru a arăta punctele forte ale fiecarui proiect in care suntem angajati.

Catre BLike Web Design Constanta

O colaborare excelenta . Am lasat totul pe mana lor si am ramas profund surprinsi de ce au putut sa faca. Foarte inspirati in privinta continutului care sa combinat perfect cu tema , culorile si imaginile prezente.

Reprezentant Kaspa

Banner KASPA Imobiliare

Consultanta si administrare proiect web

Clientul a fost multumit de solutiile oferite de noi ;

Casuta e-mail personalizata

Mesagerie personalizata la cerere;

Design responsive

Functional pe monitor wide , ecran laptop  , tableta , smartphone sau smartwatch.

Gazduire web

Clientul a apelat la serviciile noastre de gazduire;

Website personalizat

Pretentiile clientului au fost indeplinite;

Feedback pozitiv si continuitate

  Clientul a ales sa continuam colaborarea pentru viitoare actualizari;