Realizare Banner Web Development & Service GSM Constanta

Blike Web Development & Service GSM Constanta

BLike a prins formă în urmă cu mai bine de 4 ani la o ieșire între prieteni. După o serie de discuții am ajuns la concluzia că în majoritatea firmelor, momentul în care apare o problema ce ține de suport IT arată cam așa: "Sună-i pe baieții ăia cu calculatoarele că iar mi s-a blocat calculatorul" sau "Noi pentru ce anume plătim firma de IT? I-am sunat de două zile, n-a aparut nimeni și stau în continuare câte juma' de ora să mi se încarce o pagina de net" și scenariile s-au înmulțit considerabil în scurt timp. A fost momentul "Eureka!": antreprenorii au nevoie de un un nou tip de suport IT. Trebuie să aibă alături un partener serios, prezent, dedicat și transparent. În 2015 am considerat că suntem pregătiți să dăm viață proiectului BLike și astfel a apărut în peisaj BLike Development. Povestea abia acum începe și ne dorim să faci parte din povestea noastră.

    Viziteaza Site    

Realizare Banner Publicitar BLike Development Constanta

De ce sa alegi BLike?

Banner-ul publicitar poate fi folosit practic pentru a promova oferte ori anunțuri și pot fi poziționate oriunde, în funcție de spațiul pus la dispoziție. Dimensiunea și poziționarea sunt aspecte ce trebuie luate în calcul cu atenție pentru un impact cât mai puternic iar aici intervine și culorile folosite pentru a fi in în concordanță și armonie cu subiectul promovat. Ne ocupăm de design pentru bannere publicitare cât mai estetice, vizibile și complete.

Creativitate, Profesionalism, Energie,

Unelte, Idei, Experienta si multe alte motive sa apelezi la noi.

BLike Development asigura:

• Consultanta si project management
• Design personalizat și adaptat cerințelor tale;
• Informatii actualizate despre evoluția proiectului;
• Un layout responsive;
• Indexarea website-ului tau în motoarele de căutare cele mai cunoscute;
• Posibilități nelimitate in dezvoltare site-ului tau;
• Aplicarea bunelor practici in domeniul web design si web development;

Prima impresie conteaza și folosind cea mai recentă tehnologie pentru a identifica cel mai bine piața țintă, iti optimizam site-ul pentru motoarele de cautare astfel incat sa iti transformi vizitatorii ocazionali în clienți fideli. Noi mergem dincolo de a face site-uri web funcționale , fiecare proiect este unic, dedicam timpul si creatia ca impreuna cu tine sa finalizam proiectul exact asa cum l-ai dorit. Site-ul tau web trebuie să iasă în evidență fata de concurență si în timp ce alte companii de web design schimbă numai culorile, fonturile și imaginile pe un șablon, echipa noastră lucrează împreună pentru a arăta punctele forte ale fiecarui proiect in care suntem angajati.

Catre BLike Web Design Constanta

In ultimii ani am avut privilegiul de a lucra impreuna cu BLike Development si pot spune ca sunt o echipa de mare viitor. Ceea ce apreciem foarte mult la BLike este profunzimea cu care reușesc băieții sa înțeleagă si sa aplice cerințele noastre ,chiar si când le furnizam detaliile la minim .

Reprezentant BLike

Banner Publicitar BLike Development Constanta

Consultanta si administrare proiect web

Clientul a fost multumit de solutiile oferite de noi ;

Casuta e-mail personalizata

Mesagerie personalizata la cerere;

Design responsive

Functional pe monitor wide , ecran laptop  , tableta , smartphone sau smartwatch.

Gazduire web

Clientul a apelat la serviciile noastre de gazduire;

Website personalizat

Pretentiile clientului au fost indeplinite;

Feedback pozitiv si continuitate

  Clientul a ales sa continuam colaborarea pentru viitoare actualizari;