Banner Design

tracom-banner2

Tracom Impex

Oferta TRACOM se adreseaza segmentului superior al pietei de profil, constituita din proprietarii autoturismelor cu o vechime sub 10 ani si a autovehiculelor comerciale usoare.

blike-tablou

BLike Development

BLike a prins formă în urmă cu mai bine de 4 ani la o ieșire între prieteni. După o serie de discuții am ajuns la concluzia că în majoritatea firmelor, momentul în care apare o problema ce ține de suport IT arată cam așa: "Sună-i pe baieții ăia cu calculatoarele că iar mi s-a blocat calculatorul" sau "Noi pentru ce anume plătim firma de IT? I-am sunat de două zile, n-a aparut nimeni și stau în continuare câte juma' de ora să mi se încarce o pagina de net" și scenariile s-au înmulțit considerabil în scurt timp. A fost momentul "Eureka!": antreprenorii au nevoie de un un nou tip de suport IT.

banner-mesta2

MESTA Marmura

Infiintață în 2009, Mesta Marmura și Travertin SRL, este un reprezentant din Romania a firmei internaționale Mesta Travertine & Marble, producător de materiale din piatră naturală, ce deține în Turcia peste 25 de cariere de marmura, travertine și onyx.Ca și producător de obiecte și produse din piatră naturală,

kaspa-roll

Kaspa Estate

Agenția imobiliara Kaspa Estate este înființată în Constanța și activează cu scopul de a oferi clienților accesul cât mai ușor la servicii de utilitate și de calitate. Seriozitatea și profesionalismul ii recomandă într-o piață aflată în permanentă transformare.