Creare Carti de vizita - Piese si atelier reparatii AUTO TRACOM Constanta

Piese si Service AUTO

Oferta TRACOM se adreseaza segmentului superior al pietei de profil, constituita din proprietarii autoturismelor cu o vechime sub 10 ani si a autovehiculelor comerciale usoare. Ambitia de a reusi, perseverenta de a depasi obstacolele, capacitatea de a rezolva in timp util problemele aparute, continuitatea politicii companiei si viabilitatea strategiei de dezvoltare au fost doar cateva dintre ingredientele ce au asigurat persistenta in timp si succesul TRACOM IMPEX SRL.
Infiintata in anul 1994, TRACOM IMPEX SRL este una dintre cele mai mari societati din domeniul pieselor auto din Constanta. Activitatea de comercializare a pieselor si accesoriilor auto este sustinuta si completata de:
– vanzarea din stoc sau la comanda prin magazinul propriu situat in Constanta Bd Alex. Lapusneanu nr. 173A, BL LP1 parter,
– activitatea de service auto Constanta, care se desfasoara in Str. Santos (DN 22A), nr. 25, Constanta.
Datorita unei dezvoltari dinamice, TRACOM IMPEX SRL a devenit unul dintre cei mai remarcati furnizori de piese si servicii auto din Constanta. Strategia de marketing a firmei este calauzita de doua idei principale: inaltele standarde ale serviciilor si comercializarea acelor produse recunoscute in lumea intreaga prin calitatea ce o confera.
Obiectivul TRACOM IMPEX SRL este acela de a oferi solutii complete pentru mentinerea in stare perfecta de functionare a autovehiculelor. Oferta TRACOM se adreseaza segmentului superior al pietei de profil, constituita din proprietarii autoturismelor cu o vechime sub 10 ani si a autovehiculelor comerciale usoare.

    Viziteaza Site    

Creare Cataloage de prezentare (mape de prezentare) si brosuri

De ce sa alegi BLike?

Cataloagele de prezentare sau mapele de prezentare reprezinta una dintre cele mai bune modalități de a prezenta compania ta. Alături de cartea de vizită, mapa de prezentare este un element care trebuie să fie mereu prezent în întâlnirea de afaceri, deoarece poate influența decizia clientului daca va colabora sau nu.
Incercam sa mentinem anumite standarde cand realizam un catalog de prezentare, imbinand creativitatea cu cele 3 reguli de baza din domeniu astfel incat sa oferim cele mai bune rezultate:
-Functia informativa: O mapa de prezentare este folosită de obicei pentru a-ti informa clienții potențiali cu privire la compania ta. Aceste informații se referă la prezentarea companiei, la un nou produs , un serviciu sau la o schimbare recentă a numelui companiei .
-Funcția de publicitate: Un catalog de prezentare este foarte important ca instrument publicitar, permite în mod atractiv promovarea unui sau mai multor produse sau servicii.
-Funcția de identificare: O brosura bine făcută iti permite să menții același criteriu prin toate cataloagele companiei. Dacă acest criteriu (uneori numit concept) este unificat în toate tipurile de cataloage, va face compania ta să fie recunoscută în mod automat oferind o imagine prestigioasa si credibila. Este important ca broșura companiei tale, nu numai să aibă un ""concept"", ci și să aibă o siglă, o siglă bine concepută este esențială pentru orice companie, este unul dintre primii pași pentru a începe o campanie publicitară.

Materialele publicitare printabile precum mapele de prezentare, broșurile sau cataloage joacă un rol important în promovarea afacerilor, produselor și proiectelor atunci când sunt oferite în momente potrivite, în locuri potrivite și persoanelor din target. Blike realizează design detaliat pentru diverse tipuri de materiale publicitare și de promovare.

Creativitate, Profesionalism, Energie,

Unelte, Idei, Experienta si multe alte motive sa apelezi la noi.

BLike Development asigura:

• Consultanta si project management
• Design personalizat și adaptat cerințelor tale;
• Informatii actualizate despre evoluția proiectului;
• Un layout responsive;
• Indexarea website-ului tau în motoarele de căutare cele mai cunoscute;
• Posibilități nelimitate in dezvoltare site-ului tau;
• Aplicarea bunelor practici in domeniul web design si web development;

Prima impresie conteaza și folosind cea mai recentă tehnologie pentru a identifica cel mai bine piața țintă, iti optimizam site-ul pentru motoarele de cautare astfel incat sa iti transformi vizitatorii ocazionali în clienți fideli. Noi mergem dincolo de a face site-uri web funcționale , fiecare proiect este unic, dedicam timpul si creatia ca impreuna cu tine sa finalizam proiectul exact asa cum l-ai dorit. Site-ul tau web trebuie să iasă în evidență fata de concurență si în timp ce alte companii de web design schimbă numai culorile, fonturile și imaginile pe un șablon, echipa noastră lucrează împreună pentru a arăta punctele forte ale fiecarui proiect in care suntem angajati.

Catre BLike Web Design Constanta

Cand am inceput colaborarea cu cei de la BLike eram putin tensionati deoarece nu aveam o imagine completa a detaliilor. Insa ei au venit imediat cu idei si solutii ce completau perfect lipsa noastra de experienta . Abilitatea lor de a dezvolta solutii creative pentru aspectul ,continutul si functionalitatea site-ului nostru a avut un rezultat fantastic.

Reprezentant Tracom

Piese si atelier reparatii AUTO TRACOM Constanta

Consultanta si administrare proiect web

Clientul a fost multumit de solutiile oferite de noi ;

Casuta e-mail personalizata

Mesagerie personalizata la cerere;

Design responsive

Functional pe monitor wide , ecran laptop  , tableta , smartphone sau smartwatch.

Gazduire web

Clientul a apelat la serviciile noastre de gazduire;

Website personalizat

Pretentiile clientului au fost indeplinite;

Feedback pozitiv si continuitate

  Clientul a ales sa continuam colaborarea pentru viitoare actualizari;