Realizare Carti de Vizita - Web Development & Service GSM Constanta

Blike Web Development & Service GSM Constanta

BLike a prins formă în urmă cu mai bine de 4 ani la o ieșire între prieteni. După o serie de discuții am ajuns la concluzia că în majoritatea firmelor, momentul în care apare o problema ce ține de suport IT arată cam așa: "Sună-i pe baieții ăia cu calculatoarele că iar mi s-a blocat calculatorul" sau "Noi pentru ce anume plătim firma de IT? I-am sunat de două zile, n-a aparut nimeni și stau în continuare câte juma' de ora să mi se încarce o pagina de net" și scenariile s-au înmulțit considerabil în scurt timp. A fost momentul "Eureka!": antreprenorii au nevoie de un un nou tip de suport IT. Trebuie să aibă alături un partener serios, prezent, dedicat și transparent. În 2015 am considerat că suntem pregătiți să dăm viață proiectului BLike și astfel a apărut în peisaj BLike Development. Povestea abia acum începe și ne dorim să faci parte din povestea noastră.

    Viziteaza Site    

Creare Cataloage de prezentare (mape de prezentare) si brosuri

De ce sa alegi BLike?

Cataloagele de prezentare sau mapele de prezentare reprezinta una dintre cele mai bune modalități de a prezenta compania ta. Alături de cartea de vizită, mapa de prezentare este un element care trebuie să fie mereu prezent în întâlnirea de afaceri, deoarece poate influența decizia clientului daca va colabora sau nu.
Incercam sa mentinem anumite standarde cand realizam un catalog de prezentare, imbinand creativitatea cu cele 3 reguli de baza din domeniu astfel incat sa oferim cele mai bune rezultate:
-Functia informativa: O mapa de prezentare este folosită de obicei pentru a-ti informa clienții potențiali cu privire la compania ta. Aceste informații se referă la prezentarea companiei, la un nou produs , un serviciu sau la o schimbare recentă a numelui companiei .
-Funcția de publicitate: Un catalog de prezentare este foarte important ca instrument publicitar, permite în mod atractiv promovarea unui sau mai multor produse sau servicii.
-Funcția de identificare: O brosura bine făcută iti permite să menții același criteriu prin toate cataloagele companiei. Dacă acest criteriu (uneori numit concept) este unificat în toate tipurile de cataloage, va face compania ta să fie recunoscută în mod automat oferind o imagine prestigioasa si credibila. Este important ca broșura companiei tale, nu numai să aibă un ""concept"", ci și să aibă o siglă, o siglă bine concepută este esențială pentru orice companie, este unul dintre primii pași pentru a începe o campanie publicitară.

Materialele publicitare printabile precum mapele de prezentare, broșurile sau cataloage joacă un rol important în promovarea afacerilor, produselor și proiectelor atunci când sunt oferite în momente potrivite, în locuri potrivite și persoanelor din target. Blike realizează design detaliat pentru diverse tipuri de materiale publicitare și de promovare.

Creativitate, Profesionalism, Energie,

Unelte, Idei, Experienta si multe alte motive sa apelezi la noi.

BLike Development asigura:

• Consultanta si project management
• Design personalizat și adaptat cerințelor tale;
• Informatii actualizate despre evoluția proiectului;
• Un layout responsive;
• Indexarea website-ului tau în motoarele de căutare cele mai cunoscute;
• Posibilități nelimitate in dezvoltare site-ului tau;
• Aplicarea bunelor practici in domeniul web design si web development;

Prima impresie conteaza și folosind cea mai recentă tehnologie pentru a identifica cel mai bine piața țintă, iti optimizam site-ul pentru motoarele de cautare astfel incat sa iti transformi vizitatorii ocazionali în clienți fideli. Noi mergem dincolo de a face site-uri web funcționale , fiecare proiect este unic, dedicam timpul si creatia ca impreuna cu tine sa finalizam proiectul exact asa cum l-ai dorit. Site-ul tau web trebuie să iasă în evidență fata de concurență si în timp ce alte companii de web design schimbă numai culorile, fonturile și imaginile pe un șablon, echipa noastră lucrează împreună pentru a arăta punctele forte ale fiecarui proiect in care suntem angajati.

Catre BLike Web Design Constanta

In ultimii ani am avut privilegiul de a lucra impreuna cu BLike Development si pot spune ca sunt o echipa de mare viitor. Ceea ce apreciem foarte mult la BLike este profunzimea cu care reușesc băieții sa înțeleagă si sa aplice cerințele noastre ,chiar si când le furnizam detaliile la minim .

Reprezentant BLike

Cataloage de prezentare BLike Development Constanta

Consultanta si administrare proiect web

Clientul a fost multumit de solutiile oferite de noi ;

Casuta e-mail personalizata

Mesagerie personalizata la cerere;

Design responsive

Functional pe monitor wide , ecran laptop  , tableta , smartphone sau smartwatch.

Gazduire web

Clientul a apelat la serviciile noastre de gazduire;

Website personalizat

Pretentiile clientului au fost indeplinite;

Feedback pozitiv si continuitate

  Clientul a ales sa continuam colaborarea pentru viitoare actualizari;