Creare blog retete culinare

Where Is My Spoon

Where Is My Spoon este un blog cu si despre retete culinare. Adina, detinatoarea acestui blog sa născut în România dar locuiește în Germania de mai bine de 13 ani, împreună cu sotul ei și 2 copii minunați. Pasiunea ei este gatitul si ii place atat mult incat ar petrece o zi intreaga in bucatarie incercand noi retete. Insa pasiunea ei pentru bucatarie face parte din istoria recenta. Adina ne-a povestit că atunci când a mutat în Germania nu stia nici cum să fiarba un ou în mod corespunzător. Insa gasind o carte de bucate veche ce apartin soacrei, sa apucat sa o descifreze si sa placa. A urmat cateva cursuri de limba germana si in ciuda faptului ca avea cunostinte minime, Adina impresiona cu vocabularul ei despre bucatarie. Ce urmeaza puteți verifica accesând blogul ei .

    Viziteaza Site    

Blog design - Creare si promovare

Imparte pasiunile tale cu intreaga lume

Un website este un mod unic de conectare cu intreaga lume. Indiferent dacă alegi să creezi un site web pentru a-ti împărtăși pasiunea, pentru a informa oamenii despre afacerea ta, pentru a vinde produse sau pentru orice alt motiv, nu există limite pentru ceea ce poti face!
Nu există spațiu mai bun decât Internetul pentru a intra imediat în contact cu o largă audiență internațională la un cost extrem de mic.
Nu există nicio modalitate mai bună decât Internetul pentru a-ti publica imaginile, muzica și clipurile video, câștigând profituri și clienți noi. Internetul este un spațiu public dinamic și nelimitat pentru a-ti lasa amprenta.
Realizarea unui website este un pas necesar pentru dezvoltarea unei organizații de succes. Site-ul Web este instrumentul tau de comunicare cel mai important și un aliat de marketing puternic!
Primul pas în construirea site-ului tau web este să ai un subiect si obiectiv bine stabilit. Vei crea un site profesional sau de agrement? Vrei să iti împărtășesti pasiunea, să te întâlnesti cu oamenii, să iti măresti venitul sau să prezinti serviciile?
Este decizia ta! Având propriul tau website este o modalitate simplă de a-ti deschide lumea.

Creativitate, Profesionalism, Energie,

Unelte, Idei, Experienta si multe alte motive sa apelezi la noi.

BLike Development asigura:

• Consultanta si project management
• Design personalizat și adaptat cerințelor tale;
• Informatii actualizate despre evoluția proiectului;
• Un layout responsive;
• Indexarea website-ului tau în motoarele de căutare cele mai cunoscute;
• Posibilități nelimitate in dezvoltare site-ului tau;
• Aplicarea bunelor practici in domeniul web design si web development;

Prima impresie conteaza și folosind cea mai recentă tehnologie pentru a identifica cel mai bine piața țintă, iti optimizam site-ul pentru motoarele de cautare astfel incat sa iti transformi vizitatorii ocazionali în clienți fideli. Noi mergem dincolo de a face site-uri web funcționale , fiecare proiect este unic, dedicam timpul si creatia ca impreuna cu tine sa finalizam proiectul exact asa cum l-ai dorit. Site-ul tau web trebuie să iasă în evidență fata de concurență si în timp ce alte companii de web design schimbă numai culorile, fonturile și imaginile pe un șablon, echipa noastră lucrează împreună pentru a arăta punctele forte ale fiecarui proiect in care suntem angajati.

Catre BLike Web Design Constanta

In prima faza am fost sceptica in legătura cu o colaborare de la distanta dar vroiam o echipa din România , o echipa cu care sa ma pot înțelege.  Atunci când am apelat la BLike Development nu credeam voi reuși sa îmi exprim pretențiile în asa fel încât ei sa înțeleagă. Însa m-am înșelat și spre surprinderea mea au sărit în ajutor cu idei și soluții de la prima discuție , se simțea pasiunea și seriozitatea. Urmările au fost mai mult decât plăcute și ii recomand cu mare placere.

Adina - Where Is My Spoon

Realizari proiect - Blog personal Where is my spoon

Consultanta si administrare proiect web

Clientul a fost multumit de solutiile oferite de noi ;

Casuta e-mail personalizata

Mesagerie personalizata la cerere;

Design responsive

Functional pe monitor wide , ecran laptop  , tableta , smartphone sau smartwatch.

Marketing & Promovare

Clientul a apelat la strategiile noastre de promovare pentru afacerea lui;

Blog personalizat

Pretentiile clientului au fost indeplinite;

Feedback pozitiv si continuitate

  Clientul a ales sa continuam colaborarea pentru viitoare actualizari;