Realizare Flyer JCI Constanta

Junior Chamber International (JCI) este o organizaţie neguvernamentală internaţională care numără peste 200.000 de membri

În România, Junior Chamber International s-a înfiinţat în anul 2002 la Bucureşti, în prezent existând organizaţii locale JCI în mai multe orașe din țară: Braşov, București, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Ploieşti, Suceava, Târgu Mureş, Timişoara. Proiectele JCI România sunt întreprinse pe una din cele 4 mari arii promovate de JCI la nivel internaţional: Afaceri (proiectul Tineri Antreprenori, Business Networking Event, etc.), Dezvoltare Personală (JCI Training), Internaţionalism (conferinţe internaţionale JCI şi programe de twinning) şi Comunitate (proiecte sociale).

    Viziteaza Site    

Creare Flyer - JCI Constanta

De ce sa alegi BLike?

Folosirea de flyere publicitare este o modalitate utilă și simplă de promovare în diverse ocazii și circumstanțe. Blike te ajută să obții design-ul potrivit pentru flyerele pe care trebuie să le folosești pentru a crea impact publicitar și de imagine. Promovează-ți proiectele și ofertele de vânzări prin flyere inteligent redactate și editate pentru a ajunge la publicul țintă.

Creativitate, Profesionalism, Energie,

Unelte, Idei, Experienta si multe alte motive sa apelezi la noi.

BLike Development asigura:

• Consultanta si project management
• Design personalizat și adaptat cerințelor tale;
• Informatii actualizate despre evoluția proiectului;
• Un layout responsive;
• Indexarea website-ului tau în motoarele de căutare cele mai cunoscute;
• Posibilități nelimitate in dezvoltare site-ului tau;
• Aplicarea bunelor practici in domeniul web design si web development;

Prima impresie conteaza și folosind cea mai recentă tehnologie pentru a identifica cel mai bine piața țintă, iti optimizam site-ul pentru motoarele de cautare astfel incat sa iti transformi vizitatorii ocazionali în clienți fideli. Noi mergem dincolo de a face site-uri web funcționale , fiecare proiect este unic, dedicam timpul si creatia ca impreuna cu tine sa finalizam proiectul exact asa cum l-ai dorit. Site-ul tau web trebuie să iasă în evidență fata de concurență si în timp ce alte companii de web design schimbă numai culorile, fonturile și imaginile pe un șablon, echipa noastră lucrează împreună pentru a arăta punctele forte ale fiecarui proiect in care suntem angajati.

Catre BLike Web Design Constanta

Cand am inceput colaborarea cu cei de la BLike eram putin tensionati deoarece nu aveam o imagine completa a detaliilor. Insa ei au venit imediat cu idei si solutii ce completau perfect lipsa noastra de experienta . Abilitatea lor de a dezvolta solutii creative pentru aspectul ,continutul si functionalitatea site-ului nostru a avut un rezultat fantastic.

Reprezentant JCI

JCI Constanta Flyer project

Consultanta si administrare proiect web

Clientul a fost multumit de solutiile oferite de noi ;

Casuta e-mail personalizata

Mesagerie personalizata la cerere;

Design responsive

Functional pe monitor wide , ecran laptop  , tableta , smartphone sau smartwatch.

Gazduire web

Clientul a apelat la serviciile noastre de gazduire;

Website personalizat

Pretentiile clientului au fost indeplinite;

Feedback pozitiv si continuitate

  Clientul a ales sa continuam colaborarea pentru viitoare actualizari;