Realizare logo EMS Fitness

Glamour Body creare logo

GLAMOUR BODY este conceptul prin care vei dobândi forma fizică la care visezi în cel mai scurt timp! Este nevoie de doar 20 de minute pe săptămână pentru a suferi transformări corporale semnificative. Timpul este un lux dar poate fi folosit eficient cu serviciile potrivite.
Ritmul vieții moderne se derulează rapid iar timpul este cea mai de preț resursă. Trebuie să ne facem timp pentru muncă, familie, prieteni, treburi urgente și numeroase alte lucruri ce se ivesc mereu. Dar cum rămâne cu timpul acordat pentru noi și pentru bunăstarea fizică și psihică?
În urmă cu doar câţiva ani, electrostimularea a revoluționat mișcarea și a schimbat ireversibil conceptul de antrenament corporal. Dincolo de beneficiile de natură estetică, electrostimularea are şi o mulţime de avantaje de ordin terapeutic, printre care:
-Relaxarea spasmelor musculare
-Re-educarea musculară
-Creşterea circulaţiei sanguine locale
-Utilizarea în recuperarea fizică post-traumatică

Client
Body Time

Domeniu de activitate
Fitness

Obiectiv
Creare LOGO

Tehnica
Grafica
Ilustratii

An
2017

Logo design modern - Sala Fitness EMS Constanta

De ce sa alegi BLike?

Necesitatea unui Logo a devenit indispensabilă pentru orice fel de brand. Acesta trebuie să fie relevant și atractiv, să conțină simbolistica potrivită, eventual și un mesaj aferent. Un logo potrivit este generator de impact vizual și de identitate a unui brand sau produs. Cromatica și geometria formelor utilizate sunt aspecte care fac obiectul unui design profesionist.

Creativitate, Profesionalism, Energie,

Unelte, Idei, Experienta si multe alte motive sa apelezi la noi.

BLike Development asigura:

• Consultanta si project management
• Design personalizat și adaptat cerințelor tale;
• Informatii actualizate despre evoluția proiectului;

Prima impresie contează și folosind cea mai recentă tehnologie pentru a identifica cel mai bine piața țintă, iți promovam afacerea astfel încât sa iți transformi vizitatorii ocazionali în clienți fideli. Fiecare proiect este unic, dedicam timpul si creația ca împreuna cu tine sa finalizam proiectul exact asa cum l-ai dorit. Afacerea ta trebuie să iasă în evidență fata de concurență si echipa noastră lucrează împreună pentru a arăta punctele forte ale fiecărui proiect in care suntem angajați.

O colaborare excelenta . Am lasat totul pe mana lor si am ramas profund surprinsi de ce au putut sa faca. Foarte inspirati in privinta continutului care sa combinat perfect cu tema , culorile si imaginile prezente.

Reprezentant Body Time

Body Time - Sala Fitness EMS Constanta

Consultanta si administrare proiect web

Clientul a fost multumit de solutiile oferite de noi ;

Casuta e-mail personalizata

Mesagerie personalizata la cerere;

Design responsive

Functional pe monitor wide , ecran laptop  , tableta , smartphone sau smartwatch.

Gazduire web

Clientul a apelat la serviciile noastre de gazduire;

Website personalizat

Pretentiile clientului au fost indeplinite;

Feedback pozitiv si continuitate

  Clientul a ales sa continuam colaborarea pentru viitoare actualizari;