Realizare logo Artist Costin Craioveanu

Artist Costin Craioveanu

Costin Craioveanu sa născut la București în 1975 într-o familie de artisti din dinastia modernă a României și a crescut în artă. Bunicul său a fost sculptor iar tatăl său, Leon, artist și pictor de metal. Unchii Vasile și Emil Craioveanu sunt ceramici renumiți si pictorii, iar bunica sa a pictat icoane religioase. Cel mai vechi profesor a lui Costin a fost tatăl său, când la vârsta de cinci ani a început să picteze și apoi sa îndreptat spre a picta icoane religioase pe sticlă și a sculptat argint și bijuterii din aliaj de alpaca.

Client
Costin Craioveanu

Domeniu de activitate
Artist

Obiectiv
Creare LOGO

Tehnica
Grafica
Ilustratii

An
2012

Design Logo Costin Craioveanu Artist

De ce sa alegi BLike?

Necesitatea unui Logo a devenit indispensabilă pentru orice fel de brand. Acesta trebuie să fie relevant și atractiv, să conțină simbolistica potrivită, eventual și un mesaj aferent. Un logo potrivit este generator de impact vizual și de identitate a unui brand sau produs. Cromatica și geometria formelor utilizate sunt aspecte care fac obiectul unui design profesionist.

Creativitate, Profesionalism, Energie,

Unelte, Idei, Experienta si multe alte motive sa apelezi la noi.

BLike Development asigura:

• Consultanta si project management
• Design personalizat și adaptat cerințelor tale;
• Informatii actualizate despre evoluția proiectului;

Prima impresie contează și folosind cea mai recentă tehnologie pentru a identifica cel mai bine piața țintă, iți promovam afacerea astfel încât sa iți transformi vizitatorii ocazionali în clienți fideli. Fiecare proiect este unic, dedicam timpul si creația ca împreuna cu tine sa finalizam proiectul exact asa cum l-ai dorit. Afacerea ta trebuie să iasă în evidență fata de concurență si echipa noastră lucrează împreună pentru a arăta punctele forte ale fiecărui proiect in care suntem angajați.

In ultimii ani am avut privilegiul de a lucra impreuna cu BLike Development si pot spune ca sunt o echipa de mare viitor. Ceea ce apreciem foarte mult la BLike este profunzimea cu care reușesc băieții sa înțeleagă si sa aplice cerințele noastre ,chiar si când le furnizam detaliile la minim .

Costin Craioveanu

Costin Craioveanu Artist

Consultanta si administrare proiect web

Clientul a fost multumit de solutiile oferite de noi ;

Casuta e-mail personalizata

Mesagerie personalizata la cerere;

Design responsive

Functional pe monitor wide , ecran laptop  , tableta , smartphone sau smartwatch.

Gazduire web

Clientul a apelat la serviciile noastre de gazduire;

Website personalizat

Pretentiile clientului au fost indeplinite;

Feedback pozitiv si continuitate

  Clientul a ales sa continuam colaborarea pentru viitoare actualizari;