LOGO DESIGN

logo-mesta2

MESTA Marmura

Infiintață în 2009, Mesta Marmura și Travertin SRL, este un reprezentant din Romania a firmei internaționale Mesta Travertin & Marble, producător de materiale din piatră naturală, ce deține în Turcia peste 25 de cariere de marmura, travertine și onyx.

logo-cc

Costin Craioveanu

Costin Craioveanu sa născut la București în 1975 într-o familie de artisti din dinastia modernă a României și a crescut în artă. Bunicul său a fost sculptor iar tatăl său,

logo-solid2

Solid House

Solid House este un dezvoltator imobiliar de top, activ in Constanta si statiunea Mamaia, ce detine in portofoliu ansambluri rezidentiale de lux ,apartamente amplasate in blocuri moderne, complet finisate, ce satisfac nevoia de liniste si confort pentru clientii nostri.

logo-kaspa1

Kaspa Imobiliare

Agenția imobiliara Kaspa Estate este înființată în Constanța și activează cu scopul de a oferi clienților accesul cât mai ușor la servicii de utilitate și de calitate. Seriozitatea și profesionalismul ii recomandă într-o piață aflată în permanentă transformare.

logo-recipe1

Recipe Flow

Recipeflow este o comunitate cu si despre pasionatii de gatit din intreaga lume. Confirma prin complexitatea functiilor oferite membrilor dar totodata evidentiaza simplitatea si usurinta navigatiei prin website. Cu un sistem de self-managing ofera ocazia utilizatorilor sa isi creeze un mediu prietenos si elegant.

logo-hmpa1

Home Medical Product Australia

Home Medical Products Australia Pty Ltd (HMPA) este o companie specializată în aprovizionarea, importul și distribuția en gros, concentrându-se asupra produselor pentru piața de ortopedie și viață independentă. Mai jos sunt câteva dintre mărcile pe care HMPA le suportă cu soluții unice de produs. Dacă esti în căutarea pentru ajutatoare ortopedice de înaltă calitate și produse de viață independentă, atunci noi suntem solutia.

Body Time (39)

BODY TIME

BODY TIME este conceptul prin care vei dobândi forma fizică la care visezi în cel mai scurt timp! Este nevoie de doar 20 de minute pe săptămână pentru a suferi transformări corporale semnificative.

logo-signature

Signature Life

Mobilierul de suport ortopedic reprezinta o serie de echipamente diferite de mobilitate pentru persoanele cu dizabilități.Echipamentele
Signature-Life vine cu o gama variata de modele ce pot fi atasate mobilierului existent fara a afecta designul casei tale .

logo-lema1

Lema bay

Lema Bay este o unitate de cazare de 3 stele inaugurată în mai 2017, situată în zona Grand a stațiunii Eforie Nord, o zonă ideală pentru turismul de pe litoral, aflată la 5 minute de mers pe jos față de centrul localității și la 7 minute de mers pe jos până la plajă.