Logo Medical Products Australia

Home Medical Products Australia

Home Medical Products Australia Pty Ltd (HMPA) este o companie specializată în aprovizionarea, importul și distribuția en gros, concentrându-se asupra produselor pentru piața de ortopedie și viață independentă. Mai jos sunt câteva dintre mărcile pe care HMPA le suportă cu soluții unice de produs. Dacă esti în căutarea pentru ajutatoare ortopedice de înaltă calitate și produse de viață independentă, atunci noi suntem solutia.

Client
Home Medical Products Australia

Domeniu de activitate
Aprovizionarea, importul și distribuția produselor de ortopedie și viață independentă

Obiectiv
Creare LOGO

Tehnica
Grafica
Ilustratii

An
2017

Logo Medical Products Australia

De ce sa alegi BLike?

Necesitatea unui Logo a devenit indispensabilă pentru orice fel de brand. Acesta trebuie să fie relevant și atractiv, să conțină simbolistica potrivită, eventual și un mesaj aferent. Un logo potrivit este generator de impact vizual și de identitate a unui brand sau produs. Cromatica și geometria formelor utilizate sunt aspecte care fac obiectul unui design profesionist.

Creativitate, Profesionalism, Energie,

Unelte, Idei, Experienta si multe alte motive sa apelezi la noi.

BLike Development asigura:

• Consultanta si project management
• Design personalizat și adaptat cerințelor tale;
• Informatii actualizate despre evoluția proiectului;

Prima impresie contează și folosind cea mai recentă tehnologie pentru a identifica cel mai bine piața țintă, iți promovam afacerea astfel încât sa iți transformi vizitatorii ocazionali în clienți fideli. Fiecare proiect este unic, dedicam timpul si creația ca împreuna cu tine sa finalizam proiectul exact asa cum l-ai dorit. Afacerea ta trebuie să iasă în evidență fata de concurență si echipa noastră lucrează împreună pentru a arăta punctele forte ale fiecărui proiect in care suntem angajați.

In prima faza am fost sceptic in legătura cu o colaborare de la distanta dar vroiam o echipa din România , o echipa cu care sa ma pot înțelege. Atunci când am apelat la BLike Development nu credeam voi reuși sa îmi exprim pretențiile în asa fel încât ei sa înțeleagă. Însa m-am înșelat și spre surprinderea mea au sărit în ajutor cu idei și soluții de la prima discuție , se simțea pasiunea și seriozitatea. Urmările au fost mai mult decât plăcute și ii recomand cu mare placere.

Reprezentant HMPA

Home Medical Products Australia

Consultanta si administrare proiect web

Clientul a fost multumit de solutiile oferite de noi ;

Casuta e-mail personalizata

Mesagerie personalizata la cerere;

Design responsive

Functional pe monitor wide , ecran laptop  , tableta , smartphone sau smartwatch.

Gazduire web

Clientul a apelat la serviciile noastre de gazduire;

Website personalizat

Pretentiile clientului au fost indeplinite;

Feedback pozitiv si continuitate

  Clientul a ales sa continuam colaborarea pentru viitoare actualizari;