PROIECTE WEB

biggest web design companies

SOCKEE

Sockee este un dispozitiv unic, dezvoltat pentru a ajuta pe oricine cu dificultatati de aplecare pentru a pune sau scoate ciorapi . Acum puteti îndeplini această sarcină printr-o metodă independent, sigură si usoara.

website-tracom

Tracom Impex

Oferta TRACOM se adreseaza segmentului superior al pietei de profil, constituita din proprietarii autoturismelor cu o vechime sub 10 ani si a autovehiculelor comerciale usoare.

website design ideas

Solid House

Solid House este un dezvoltator imobiliar de top, activ in Constanta si statiunea Mamaia, ce detine in portofoliu ansambluri rezidentiale de lux ,apartamente amplasate in blocuri moderne, complet finisate, ce satisfac nevoia de liniste si confort pentru clientii nostri.

best web design websites

Costin Craioveanu

Costin Craioveanu sa născut la București în 1975 într-o familie de artisti din dinastia modernă a României și a crescut în artă.

seo web design

Where Is My Spoon

Where Is My Spoon este un blog cu si despre retete culinare. Adina, detinatoarea acestui blog sa născut în România dar locuiește în Germania de mai bine de 13 ani, împreună cu sotul ei și 2 copii minunați.

website design 2016

MESTA Marmura

Infiintață în 2009, Mesta Marmura și Travertin SRL, este un reprezentant din Romania a firmei internaționale Mesta Travertine & Marble, producător de materiale din piatră naturală,

creare magazin online

BODY TIME

BODY TIME este conceptul prin care vei dobândi forma fizică la care visezi în cel mai scurt timp! Este nevoie de doar 20 de minute pe săptămână pentru a suferi transformări corporale semnificative.

design firm

SWITCH STICKS

Bastoanele de plimbare Switch-Sticks sunt reglabile, ușoare și elegante, proiectate pentru a se potrivi unui adult de orice marime sau greutate.

graphic and web design

Kirvad Tour

KIRVAD TOUR se definește prin confort și utilitate înainte de toate. Este singura companie de transport din Constanța care efectuează curse în condiții legale de transfer la aeroportul Otopeni (Henri Coandă) din Constanța și Tulcea.

hire web designer

Home Medical Product Australia

Home Medical Products Australia Pty Ltd (HMPA) este o companie specializată în aprovizionarea, importul și distribuția en gros, concentrându-se asupra produselor pentru piața de ortopedie și viață independentă.

great website design

Handy Bar

Intampini probleme cand intri sau iesi din masina ta? HandyBar este proiectat pentru tine. Este un device de sprijin din oțel , cu mâner ergonomic din cauciuc, pentru a oferi suport atunci când cobori din orice vehicul.

professional website design

SUNCERT

Certificarile acordate de SUN CERT in sistem acreditat RENAR sunt recunoscute in mediul economic international!
SUN CERT este si Furnizor de Formare Profesionala, organizand cursuri de perfectionare autorizate ANC/CNFPA (pentru detalii consultati suncert.ro).

ecommerce design

Signature-Life

Mobilierul de suport ortopedic reprezinta o serie de echipamente diferite de mobilitate pentru persoanele cu dizabilități.Echipamentele
Signature-Life vine cu o gama variata de modele ce pot fi atasate mobilierului existent fara a afecta designul casei tale .

web programming

Recipe Flow

Recipeflow este o comunitate cu si despre pasionatii de gatit din intreaga lume. Comfirma prin complexitatea functiilor oferite membrilor dar totodata evidentiaza simplitatea si usurinta navigatiei prin website .Cu un sistem de self-managing ofera ocazia utilizatorilor sa isi creeze un mediu prietenos si elegant.

website design tutorial

Max Mobility

Echipamentele ortopedice iti oferă posibilitatea de a fi din nou activ atunci când ai o mobilitate redusă datorită vîrstei sau vătămării.
Această gamă de produse îndeplinește cu ușurință performanțele obișnuite de zi cu zi, fie că este vorba plimbatul prin casă sau de mers la cumparaturi.

great website design

Kaspa Estate

Agenția imobiliara Kaspa Estate este înființată în Constanța și activează cu scopul de a oferi clienților accesul cât mai ușor la servicii de utilitate și de calitate. Seriozitatea și profesionalismul ii recomandă într-o piață aflată în permanentă transformare.